اکثریت بسیار عظیمی از مردم از حال و روزگاری که در این دو سه دهه بر آنها گذشته و همچنان می گذرد، ناراضی اند. اما حکومت با کمک شلاق و هویج آموزه های خرافی خود را آنچنان در ذهن جامعه کاشته که نتیجه ی آن گسترش خرافات و روی آورن مردم به پیشه ی صبر و تحمل و سرنوشت خود و کشور بدست گذر حوادث سپردن، شدن است.
مخالفان و تشنه گان تحول در پی راهی اند تا جامعه را از زیر بار تبلیغات منفی حکومت بدر آورده، مردم را به تحرک و ایستادگی در برابر حکومت و نهایتآ کنار زدن جمهوری اسلامی متقاعد کنند.
تجارب جهانی نشان از آن دارند که گسترش آگاهی های جنسی یکی از راه های مقابله با خرافات، انتشار اطلاعات در مورد آزادی و حقوق فردی است که نهایتآ به متقاعد شدن مردم به طرح مطالبات خود منجر نمی شود ، یا حداقل جامعه را از زیر بار خرافات بدر می آورد.
در روز 21 خرداد 1381 مجله ای اینترنتی شروع به انتشار کرد که در ادبیات ما نمونه نداشت.این مجله اسم سه کاف ( یا سکاف، 3کاف) را برای خود انتخاب کرده بود. و در پاسخ سئوالات خوانندگان خود مبنی بر اینکه سکاف یعنی چه نوشت:
“ سه کاف = 3 + کس، کیر، کون (هر سه کلمه یا کاف شروع می شوند = سه کاف ( یا سکاف)”
سکاف در تعریف اهداف خود نوشت: ” قهرمان یکی از کتاب های صادق چوبک می نویسد: { وای اگر این لحاف و ملافه ها زبان داشتند، چه اصراری که فاش نمی شد.}و سه کاف می خواهد زبان لحاف و ملافه ها باشد؛ از فانتزی ها، رؤیاها و واقعیت ها بنویسد و بر نابرابری ها و ناآگاهی ها در عرصه مسائل جنسی مهمیز انتقاد بزد.”. بی جهت نیست که در داستانهای اروتیکی سکاف، فانتزی، رؤیا و واقعیت قاطی هم می شوند.
گفته می شود که اولین شعله ی تحول رنسانس در اروپا زمانی شروع شد که یک زن اروپایی فانتزی های جنسی خود را منتشر کرد.” و سکاف جرقه ی رنسانس ایرانی ( در عرصه مسائل جنسی) را زد.
سکاف البته سیاسی نبود اما با اعتقادات و ارزش های پاسداران و حافظان باورهای ” کلثوم ننه ای” که مردم و نیازهای جنسی آنان را به مسلخ کشیده اند، مقابله می کرد و نوشت ” سه کاف سیاسی نیست اما در شرایطی که انتخاب رنگ کفش و لباس سیاسی تلقی می شود، صد البته کار سکاف که درست در نقطه ی مقابل آموزش های آقایان است، رنگ و بوی سیاسی بخود می گیرد.”
در مجموع 41 شماره سکاف ( چهل شماره و یک ویژه نامه در اسفند ماه 1382) منتشر شد. تا بالاخره در فروردین ماه 1383 در چهلمین شماره آن، توقف انتشار سه کاف اعلام گردید. سکاف در 41 شماره خودبه بیش 1200 سئوال جنسی خوانندگان خود هم جواب داد. همینطور کتاب کاماسوترا و دیوان سید جعفر خاکشیر، شاعر فکاهی سرای اصفهان، را هم در اختیار خوانندگان قرار داد. برای جلوگیری از هرگونه سؤء برداشت، سکاف مطلبی تحت عنوان ” چه کسی یک سکافی است” را منتشر کرد که میتوان آن را مانیفست سکاف دانست. این پی دی دف هم در این وبلاگ قرار داده شده است.
سه کاف ابتدا هفتگی و بعدها ماهانه شد و با فیلتر شدن سایت آن، مجله بصورت پی دی اف به علاقمندان ارسال می گردید. سه کاف خیلی سریع سر زبانها افتاد و بجرآت میتوان گفت که پرخواننده ترین مجله فارسی زبان در بین آن دسته از هموطنانی تبدیل شد که در آن دوره به اینترنت دسترسی داشتند.
برای قدردانی از زحمات گردانندگان سکاف و از آنجا که امروز مردم در گستره ی وسیع تری به اینترنت دسترسی دارند، فهرست کامل مطالب منتشره در سکاف، مجموعه کامل چهل و یک شماره، مجموعه کامل سئوال و جواب های جنسی، کتاب کاماسوترا، دیوان خاکشیر اصفهانی و مطلب ” چه کسی یک سکافی است” در این وبلاگ [2] در اختیار علاقمندان قرار داده می شود. بدیل حجم مطالب، بعضی از شماره ها در چندین پی دی اف جداگانه منتشر می شدند که بهمان شکل در این وبلاگ قرار داده شده اند. با مطالعه یکی دو شماره سکاف نمیتوان به وسعت کار مجله پی برد. پیشنهاد می شود که با داونلود کردن سکاف بر روی کامپیوتر خود، سر فرصت و بدون اتصال به اینترنت، به خواندن شماره های هر چه بیشتری ( و در صورت امکان تمام شماره ها) بپردازید تا خود یک سکافی شوید. باشد که شما خوانندگان عزیر هم بسهم خود در لینک دادن و معرفی این وبلاگ شریک شوید.>>> [3]
Recently by Shorts | Comments | Date |
---|---|---|
شما چگونه عشق میورزید؟ | 7 | Sep 13, 2012 |
Iconic Iranian: Dr Manouchehr Jamali | - | Sep 05, 2012 |
دومین کنفرانس پیشبرد اتحاد برای دموکراسی | 1 | Jun 26, 2012 |
Links:
[1] //3kkk.wordpress.com/
[2] //3kkk.wordpress.com
[3] //3kkk.wordpress.com