پس از بازداشت مجید توکلی و انتشار عکس هایی از او با لباس و حجاب اسلامی زنانه، بسیاری از پسران و مردان هوادار جنبش سبز، روسری و چادر به سر کردند و عکس های خود را در اینترنت منتشر کردند.
هم اکنون شمار مجموعه عکس های مردان سبزپوش با حجاب برای حمایت از مجید توکلی در سایت های فیس بوک و وبلاگها در حال افزایش است.
به نظر می رسد پوسترهای چهره مجید توکلی با روسری در یک فضای سبز رنگ به یکی از نمادهای جنبش سبز درآید. رویدادی که پیشبینی آن برای بازداشت کنندگان توکلی ناممکن بود.
به نظر میرسد که این رویداد اجتماعی مدرن، یکی از جنجالی ترین رویدادهای جنبش سبز ایران شود.
مجید توکلی، دانشجوی دانشگاه امیرکبیر (پلی تکنیک) و از فعالان دانشجویی، روز ۱۶ آذر پس از سخنرانی در جمع دانشجویان معترض توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. توکلی از استبداد و مبارزه با آن و نقد صریح مقام های بلندپایه جمهوری اسلامی سخن گفته بود.
اما … >>>