پیشتر در دوم ماه اکتبر سال ٢۰١٠ ازجمله عرض شده بود [1]:
محمد علی دادخواه از معدود وکلای عضو کانون مدافعان حقوق بشر است که هنوز جانیان اسلامیستی حاکم بر جان و مال ایران و ایرانی دخلش را نیاورده اند. ولی این امر بدان معنی نیست که برایش پرونده سازی نشده باشد. در چند روز آینده این وکیل هم باید از موکلین خود دفاع کند و هم از خودش.
وکلای ایرانی در آمریکا، کانادا، کشورهای اروپایی و دیگر کشورهای آزاد، به شُکرانۀ سلامت وارد گود شوید. همکاران باشرف و وجدان شما در ایران گرفتارند و شما فارغ از حال و روزشان و انگار نه انگار.
---------------------------
حالا خبر میرسد [2] که دادخواه (اسم با مسما برای یک وکیل، ولی بی نتیجه در بی دادگاه های وحوش) برای تحمل ٩ سال زندان باید خود را در شنبه آینده به اسارتگاه اوین معرفی کند.
نظام پربرکت مسلمین "اصلاح طلب" و غیره در ٣۴ سال گذشته به کرات ثابت کرده که تنها و تنها راه رهایی ایران و ایرانی از بختک حاکمیت دینی تلاش بی امان برای براندازی است و لاغیر.
تبریک
Recently by Fred | Comments | Date |
---|---|---|
ادا اطوار اسلامی | 5 | Dec 05, 2012 |
مسجد همجنسگرایان | 1 | Dec 05, 2012 |
Iranians are legitimate target | 10 | Dec 04, 2012 |
Links:
[1] //legacy.iranian.com/main/main/blog/fred-174
[2] //www.persian.rfi.fr/محمد-علی-دادخواه-برای-اجرای-حکم-به-زندان-می-روم-اما-از-سرزمینم-نمی-روم-20120501/ایران