SIGN PETITION
به حضور محترم جناب بان کی. مون، دبیر کل سازمان ملل متحد
عالی جناب
تظاهرات صلح طلبانه و غیرخشن شهروندان ایرانی.، از تاریخ ۱۳ ژوئن، توسط کارگزاران جمهوری اسلامی ایران شدیدا مورد سرکوب واقع شده اند. بسیاری کشته و هزاران نفر توسط جمهوری اسلامی به خاطر این تظاهرات صلح طلبانه دستگیر شده اند. حتا کودکان و تماشاگران از گزند این سرکوب ها مصون نبوده اند.
در تاریخ ۱۲ ژوئن وزارت کشور جمهوری اسلامی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کرد. به نحو عجیبی. ساعتی. چند پس از بسته شدن حوزه.های انتخاباتی، محمود احمدی نژاد توسط دولت برنده اعلام گردید. میلیون.ها ایرانی که به کاندیدا.های مخالف، آقایان کروبی و موسوی، رای داده بودند جهت اعتراض به نحوه اعلام نتایج انتخاباتی به راهپیمایی مسالمت آمیز پرداختند. آنها همگی. تقاضای ابطال انتخابات را داشتند. تظاهر کنندگان پیر و جوان در شهر.های مختلف ایران به نحوی خود انگیخته و صلح آمیز در راه پیمایی.ها شرکت کردند. همه تظاهرات مسالمت آمیز بودند، تا زمانی. که چماق داران رژیم، که بار.ها توسط دولت برای ایجاد رعب و وحشت، و مشروعیت دادن به اجرای قوانینی سرکوبگر مورد استفاده قرار گرفته اند، وارد میدان شدند. این الواط، حتا وارد خوابگاه.های دانشجویان در دانشگاه.های تهران، شیراز و اصفهان شدند و دانشجویان را مورد رفتاری توهین آمیز و بی. رحمانه قرار دادند. ارتباطات تلفنی و خبر رسانی سانسور شده اند. رسانه.های الکترونیکی، وب سایت ها، پیامک فرست ها، و موبایل.ها همگی. بلوکه شده اند. روزنامه.های داخلی. قادر به انتشار خبر.های درست که صد.ها هزار ایرانی. و رسانه.های خارجی. شاهد اند، نبوده اند. شهروندان ایرانی. مورد ضرب و شتم و بازجویی. . . بی. دلیل قرار گرفته اند.
با توجه به اوضاع کنونی ایران، ما از سازمان ملل متحد تقاضا داریم که منطبق با منشور اعلامیه حقوق بشر، که دولت ما از امضا کنندگان آن است، به اجرای اصول برشمرده زیر هرچه سریع تر اقدام نماید:
ا) رسیدگی به نقض دولتی تبصره ۵ و تبصره ۹ منشور همگانی حقوق بشر توسط دولت جمهوری اسلامی ایران (هیچ فردی نباید مورد آزار، شکنجه و رفتار غیر انسانی.، توهین آمیز و بی. رحمانه قرار گیرد؛ هیچ فردی نباید مورد دستگیری اختیاری، زندان دلبخواهی و بدون مقررات و یا تبعید واقع شود.) لیست دستگیر شده گان توسط جمهوری اسلامی از تاریخ ۱۳ ژوئن باید اعلام گردد.
ب) محکومیت جمهوری اسلامی ایران جهت نقض اصل ۲۰ آن منشور (حق آزادی تجمع و گرد همایی مسالمت آمیز.)
ج) تشکیل هیئت مستقلی جهت رسیدگی به تخلفات انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران در نقض تبصره ۲۱ آن منشور (۱-همه افراد حق شرکت در حکومت کشور خود را، مستقیم و یا از طریق نمایندگان خود، دارند. ۲- همه افراد حق دسترسی. برابر به خدمات عمومی. کشور خود را دارند. ۳-اراده مردم اساس اتوریته دولت هاست، و این اراده از طریق انتخابات راستین و دوره ای که متکی. بر آرای همگانی و عمومی. بوده و به نحو پنهانی. و بر اساس مقررات و ضوابط آزاد و قانونی است، بیان میشود.)
د) تقاضای جریان اندازی آزادانه اطلاعات از دولت ایران و درخواست احترام به حقوق آزادانه شهروندان ایرانی. برای بیان و برای دیدگاه.های خود مطابق با تبصره ۱۹ آن منشور (همه افراد حق آزادی عقیده و بیان دارند؛ این حق شامل آزادی داشتن دیدگاه.ها بدون مداخله و یا برای تفتیش، دریافت و آشکار کردن اطلاعات از طریق رسانه.ها علیرغم وجود مرز.ها است.)
ه) درخواست از جمهوری اسلامی ایران برای پاسداشت حقوق برابر شهروندان در مقابل قانون علیرغم دیدگاه.های سیاسی آن.ها منطبق با تبصره ۷ منشور اعلامیه حقوق بشر آن سازمان.
بنیاد آینه
www.ayeneh.org
داریوش اقبالی