جنتی: پرچم مبارزه با آمریکا باید برای همیشه افراشته باشد

آیت الله احمد جنتی، امام جمعه موقت تهران، امروز در خطبه های این هفته از حضور مردم در مراسم 13 آبان قدردانی کرد و گفت: «پرچم مبارزه با آمریکا باید برای همیشه برای بقای اسلام و انقلاب و نظام افراشته باشد.»

به گزارش مهر، جنتی با انتقاد از اختصاص بودجه علیه ایران از سوی نمایندگان آمریکا گفت: «وقتی کنگره آمریکا 55 میلیون دلار برای تضعیف جمهوری اسلامی ایران اختصاص می دهد، این جنگ با نظام و مردم است. من متعجبم چگونه عده ای این موضوع را نمی فهمند یا می فهمند و خود را به نفهمی می زنند.»

وی با تاکید بر اینکه مسئولین جمهوری اسلامی نمی توانند، به سادگی دست از مبارزه با آمریکا بر دارند، تلویحا از اخبار مربوط به احتمال مذاکرات دولت های ایران و آمریکا نیز انتقاد کرد و گفت: «نمی توانیم ذلیلانه چراغ روشن به آمریکا نشان دهیم.»

>>>

Meet Iranian Singles

Iranian Singles

Recipient Of The Serena Shim Award

Serena Shim Award
Meet your Persian Love Today!
Meet your Persian Love Today!