آنچه باید درباره ی ” میت رامنی” دانست

ویلارد میت رامنی زادهٔ ۱۹۴۷ میشیگان، عضو حزب جمهوری خواه آمریکا ، رقیب باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری امریکا در سال ۲۰۱۲ است. میت رامنی فرماندار سابق ایالت ماساچوست و یک مسیحی اصولگرای فرقه ی مورمون است
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D8%AA_%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C

آیین مورمون در سال ۱۸۳۰ میلادی، توسط جوزف اسمیت در ایالت نیویورک واقع در ایالات متحده آمریکا بنا نهاده شد. مورمون‌ها آیین خود را «جنبشی احیاگر» می‌دانند و بر این باورند که تعالیم، آداب و رسوم و سازمان کلیسا که بر اثر نافرمانی بشر در قرون اولیه ی میلادی به ورطۀ نابودی سپرده شده بود، از طریق وحی الهی به جوزف اسمیت احیا شده است
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%86

پیروان فرقه­ ی مورمون معتقدند حضرت عیسی پس از برخاستن به آمریکا آمده و مردم آنجا را هدایت نموده است. میت رامنی نخستین پیرو فرقه‌ی مورمون­هاست که برای ورود به کاخ سفید نامزد می­شود. پیش از او جورج رامنی، پدر او، که فرماندار ایالت میشیگان بود، نتوانست در سال ١٩٦٨ در مبارزات درون‌ حزبی جمهوری‌ خواهان برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910618000538

رامنی در خانواده یک سیاستمدار متولد شد. پدرش، جورج دبلیو رامنی، فرماندار ایالت میشیگان و از سیاستمداران کهنه کار امریکایی بود. رامنی در ایالت میشگان بزرگ شد، در رشته بازرگانی تحصیل کرد و با معدل ۴/۴ (۲۰ تمام در سیستم معادل ایرانی) لیسانس خود را از دانشگاه بریگهم یانگ گرفت، و سپس کارشناسی ارشد مدیریت خود را همزمان با دکترای خود در رشته حقوق از دانشگاه هاروارد دریافت کرد.
رامنی در سال ۱۹۶۶، به عنوان مبلغ مذهبی فرقه مورمون به فرانسه رفت و ۳۰ ماه در این کشور به تبلیغ فرقه مورمون پرداخت. در واقع او به تاسی از پدر و دیگر اعضای خاندانش به این ماموریت مذهبی رفت، زیرا تبلیغ فرقه مورمون از جمله کارهای موروثی خانواده رامنی بود. او در فرانسه دچار یک حادثه تصادف شد. در این حادثه، سرنشین کناری او جان باخت. البته طبق نظر پلیس، فرد خاطی این تصادف، راننده اتومبیل مقابل بود.
رامنی که تحصیلاتش در زمینه تجارت بود، کارش را به عنوان مشاور مدیریتی در شرکت «بوستون کانسالتیگ گروپ» آغاز کرد و در سال ۱۹۷۷ به استخدام شرکت «بِین اند کامپانی»، که یک شرکت مشاوره مدیریت بود درآمد. او پله‌های ترقی را به سرعت در این شرکت پیمود و در سال ۱۹۷۸ به سمت معاون مدیرعامل شرکت انتخاب شد. او در سال ۱۹۸۴، شرکتی جدید به نام «بین کپیتال» را تاسیس کرد. این شرکت خصوصی در عرض چند سال به سودی عظیم دست یافت و توانست نام خود را به عنوان یکی از موفق ترین واحدهای مالی کشور مطرح کند. رامنی از طریق این شرکت به ثروتی عظیم دست یافت. در سال ۲۰۰۷، دارایی‌های او و همسرش بالغ بر ۲۵۰ میلیون دلار بود.
رامنی در انتخابات سنا در سال ۱۹۹۴ از ایالت ماساچوست کاندیدا شد اما رقابت را به ادوارد ام. کندی باخت. او در سال ۲۰۰۲ جزو برگزارکنندگان المپیک زمستانی در امریکا بود و مدیریتش این رویداد ورزشی را به تورنمنتی پرسود بدل کرد. او در سال ۲۰۰۲ در انتخابات فرمانداری در ماساچوست پیروز شد ولی در سال ۲۰۰۶ دیگر کاندیدای این پست نشد. او در دوران فرمانداری، از برخی هزینه‌ها کاست و قیمت برخی خدمات را افزایش داد و توانست از این طریق وضعیت اقتصادی ایالت را بهبود ببخشد. رامنی پس از آنکه نتوانست در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۸ توفیقی به دست آورد، شروع به نگارش کتابی کرد تحت عنوان:«پوزشی در کار نیست: سرگذشت عظمت امریکا»… میت رامنی در سال ۱۹۶۹ با آن دیویس ازدواج کرد. همسر رامنی برخلاف همسر اکثر سیاستمداران، زنی خانه دار است. میت و آن دارای پنج فرزند می باشند.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D8%AA_%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C

میت رامنی به زبان فرانسه نیز کاملا تسلط دارد
http://iranian.com/main/blog/darius-kadivar/je-taime-moi-non-plus-mitt-romney-speaks-fluent-french-0

در حالی که دمکرات­ها تمرکز رقابت خود را بر مسائل داخلی و از جمله بحران اقتصادی قرار داده­اند، رامنی و هم‌حزبی­های جمهوری‌خواهش ضمن توجه به مسائل داخلی تأکید خود را بر مسائل خارجی و از جمله موضوع ایران قرار داده­اند. سؤال این است که چرا با وجود اینکه جامعه‌ی آمریکا با مشکلات فراوان داخلی روبرو است، رامنی بر مسائل خارجی و ایران تأکید دارد؟ این موضوع از چه چیزی ناشی می­شود؟
پاسخی که به این دست از سؤالات می­توان داد این است که جمهوری‌خواهان و رامنی به دلیل ضعف­های مهم مدیریتی در دوران جورج بوش پسر، که منجر به بحران اقتصادی گردید، اکنون بر روابط خارجی تأکید دارند و معتقدند جمهوری ‌خواهان در مسائل خارجی عملکرد بهتری داشته ­اند که نتیجه ی آن امنیت بیشتر برای آمریکاست. به همین دلیل، رامنی سعی دارد با برجسته نمودن مسائل خارجی، مانند کاهش نقش و قدرت آمریکا در خاورمیانه، منزوی شدن اسرائیل، سیاست تنظیم مجدد روابط آمریکا با روسیه، هژمونی منطقه­ای چین و برنامه‌ی هسته­ای ایران به عنوان یک تهدید امنیتی و غیره، دست بالا را در رقابت انتخاباتی بگیرد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910618000538

چندی قبل رامنی سفری به سه کشور انگلستان، لهستان و اسرائیل انجام داد تا وجهه ی خارجی خود را گسترده‌تر سازد. وی که وعده داده بود در کشورهای خارجی از سیاست‌های اوباما انتقاد ننماید، در روزهای قبل از سفر تفاوت‌های خود با اوباما را طی یک سخنرانی برای “کهنه‌سربازان جنگ‌های خارجی” بیان نمود.
سخنان وی طنینی حماسی و شعارگونه داشتند اما جزئیاتی در مورد برنامه‌های وی ارائه نشده بود. انتقادات وی از اوباما بسیار تند بود. وی دولت اوباما را متهم نمود که “رهبری آمریکا را از بین برده”، نیروی نظامی را تضعیف ساخته، یک “بحران امنیت ملی” ایجاد کرده و “به اعتمادی که متحدین آمریکا نسبت به این کشور داشتند، خیانت نموده است”. وی با بیان سخنانی که گویی طی جنگ سرد و توسط نویسندگان متون سخنرانی رونالد ریگان تهیه شده بودند، اعلام کرد که ایمان دارد “کشور ما بزرگترین نیروی خیر و نیکوکاری است که جهان تا بحال شاهد بوده است”؛ اینکه آمریکا باید “قوی‌ترین نیروی نظامی را در جهان داشته باشد”؛ و نیز “اشتیاق و تعهد سرشار” خود را در مورد اینکه “این قرن باید قرن آمریکا باشد، قرنی که در آن ما جهان آزاد را رهبری می‌کنیم و جهان آزاد نیز کل جهان را”، بیان داشت. سخنان وی یادآور سخنرانی‌های جرج دبیلیو بوش بود. زیرا مشاورین سیاست خارجی وی همگی عضو مؤسسه ی “پروژه قرن جدید آمریکایی” هستند، گروهی که توسط عاملین دوران ریگان تأسیس شده، کسانی که بعدها دولت بوش را نیز تحت سیطره خود در آوردند. ادبیات جرج دبیلیو بوش اغلب تلفیقی بود از جهان‌بینی خیر و شر نو محافظه‌ کاری با مانویت بنیادگرایی دست راستی مسیحی. اما ادبیات رامنی ترکیبی است از افراطی‌گرایی نو محافظه‌ کارانه و برتری نظامی آمریکا با روایت آیین مورمونی از استثنایی بودن الهی کشور آمریکا. همانگونه که تفسیر بوش از مسیحیت توسط بسیاری از مسیحیان رد می‌شد، تنها اقلیت کوچکی از مورمون‌ها در عقاید رامنی در مورد آمریکا شریک هستند
http://tabeshonline.com/News.aspx?ID=5016

نظرسنجی شبکه بی‌.بی‌.سی که در ۲۱ کشور انجام شده، نشان می‌دهد که شهروندان این کشورها به طور چشمگیری باراک اوباما، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا را به عنوان رئیس‌جمهور بعدی آمریکا به میت رامنی ترجیح می‌دهند. این نظرسنجی که از سوم ژوئیه تا سوم سپتامبر انجام شده، نشان می‌دهد که حدود ۵۰ درصد شرکت‌کنندگان ترجیح می‌دهند که باراک اوباما دوباره به ریاست‌جمهوری انتخاب شود، در حالی که تنها ۹ درصد شرکت‌کنندگان از ریاست‌جمهوری میت رامنی، نامزد جمهوری‌خواهان حمایت کرده‌اند. پاسخ‌دهندگان فرانسوی بیش از هر کشور دیگری طرفدار اوباما بوده‌اند و ۷۲ درصد آنها از او پشتیبانی کرده‌اند. اوباما در میان شهروندان استرالیا ۶۷ درصد، کانادا ۶۶ درصد و انگلیس ۶۵ درصد حمایت داشته است. پاکستان تنها کشوری است که در آن نسبت کسانی که ریاست‌جمهوری رامنی را ترجیح می‌دهند از حامیان اوباما بیشتر بوده است.
البته اکثریت پاسخ‌دهندگان طرفدار هیچ یک از دو نامزده نبوده‌اند و ۱۴ درصد آنها هوادار ریاست‌جمهوری رامنی و تنها ۱۱ درصد حامی اوباما بوده‌اند.
http://www.shenideha.com/?p=43369

یک ایرانی درتیم مشاوران سیاسی میت رامنی
http://iranian.com/main/news/2012/07/12-4

Meet Iranian Singles

Iranian Singles

Recipient Of The Serena Shim Award

Serena Shim Award
Meet your Persian Love Today!
Meet your Persian Love Today!