ابلاغ پنج مدل موی وزارت ارشاد به آرایشگاه‌ها

 

 

رئیس اتحادیه آرایشگران مردانه تهران گفته است  به زودی پنج مدل موی مردانه به آرایشگاه‌های مردانه کشور ارائه می‌شود که آرایشگران فقط براساس آن باید اصلاح کنند.

 

مدل‌های موی مردانه "ایرانی"  با تائید وزارت ارشاد برای نخستین بار ۱۳ تیر ماه سال ۱۳۸۹ در همایش روز «عفاف و حجاب» رونمایی شده بود. وزارت ارشاد این مدل مو‌ها را با هدف جلوگیری از "ترویج مدل‌های غربی و شرقی مو" و با همکاری اتحادیه آرایشگران و برخی نهادهای آموزشی تهیه کرده است.

 

آقای گواهیرئیس اتحادیه آرایشگران مردانه تهران همچنین به «باشگاه خبرنگاران جوان» گفته که این مدل مو‌ها کاملا متناسب با فرهنگ و منزلت مردان ایرانی است. این مدل‌ها با اسم‌های اصیل ایرانی نامگذاری می‌شوند و کاملا جوان‌پسند و به‌روز خواهد بود.

 

اگر این طرح کاملا  به اجرا گذشته شود، ایران پس از کره شمالی  اولین کشوری خواهد بود که درآن‌ مدل مو  اجباری خواهد بود - با این تفاوت که در کره شمالی فقط دو مدل موی مردانه وجود دارد و در ایران پنج ...!! 

 

 

 

Balatarin
All Posts

Ruhany @ruhany

Just another traveller of life ...

Comments 1 Pending 0

Sort comments:
divaneh

divaneh

Report

این هم پنج مدل مجاز مو در ایران:

مدل کله گربه ای:
برای آدمهایی که گوشهایشان بالای کله شان است و دمبشان می جنبد.

مدل کله گوسفندی:
برای آدمهای مو فرفری

مدل کله کدویی:
باید همۀ موها پاک شود. برای آخوندهای گرامی و ماتحت طلاب و بچه آخوندها.

مدل کله الاغی:
برای بسیجی های عزیز

مدل کله طالبی:
برای عزاداران عزیز حسین که خیال قمه زنی دارند.