روحانیت و بازار دو ركن پایهای انقلاب و سپس جمهوری اسلامی بودهاند. با روی كار آمدن «اصولگرایان»، رابطه این دو نهاد با حاكمیت دستخوش تغییر شده است... و اكنون اعتصاب مغازهداران به دلیل قانون ارزش اضافی از مقابله بازار با حاكمیت خبر میدهد.
>>>
نه فعالیت هستهای جمهوری اسلامی و نه ماجراجوییهای نظامی آن در منطقه به تنهایی یا مشتركا خطر حمله نظامی را جدی نكرده و بلكه تركیب آنها همراه با سیاست خارجی رژیم در برابر اسراییل موجب این امر شده است.
>>>
در روزهای اخیر دو سند منتشر شده است كه هر كدام از یك تحول فرهنگی در جامعه مدنی و سیاسی ایران، یكی در داخل كشور و دیگری در خارج آن، حكایت میكند. این دو تحول، یكی در زمینه حقوق بشر است و دیگری در باره دموكراسی
>>>
اظهارات آقای مشایی به عنوان تلاشی برای كاهش بحران خاورمیانه یا وسیلهای برای نزدیكی با آمریكا تلقی شد. با موضعگیری آقای خامنهای در نماز جمعه نه فقط این «نقشهها» بر باد رفته و بلكه موضع رسمی حكومت ایران برای مردم اسراییل نیز روشن شده است
>>>
«من این توافقنامه را به این دلیل امضا كردهام كه اعتقاد من به زیمبابوه و مردم آن عمیقتر از آثار زخمهایی است كه در جریان مبارزه بر من وارد شده است...».
>>>
صرف نظر از برخورد تخریبی آقای سحرخیز به نوشته انتقادی اینجانب، من از عضویت ایشان در هیأت اجرایی شورای ملی صلح استقبال میكنم. آقای سحرخیز از معدود كسانی است كه پس از جدایی از حاكمیت معمولا در نوشتارهای خود از ارزشهای دموكراتیك و آزادیهای مدنی دفاع كرده است.
>>>
در این شرایط، حمایتهای صریح خامنهای از سیاست خارجی احمدینژاد امید غربیان را برای تعدیل آن تبدیل به یأس میكند و تنها موضع جنگطلبان را تقویت خواهد كرد
>>>
آقای مصطفایی شبانه روز (به معنای دقیق كلمه) میدود تا یك نوجوان بزهكار را از مرگ نجات دهد، ولی مقامات قضایی زیر قول خود میزنند و نوجوان را میكشند.
>>>
جنبش زنان در آستانه تشكیل ائتلافی برای جلوگیری از تصویب لایحه «ضد خانواده» زیر ضربات تبلیغاتی شدید قرار گرفته است. آزادی جامعه در گرو آزادی زنان است.
>>>
جندالله سربازان عادی را سر به نیست میكند و رژیم جمهوری اسلامی اسیران بلوچ را میكشد. یكی به انتقام دیگری. به سختی میتوان گفت كه كدامین جنایت بزرگتر است. كشتن انسان، هر انسانی، آن هم وقتی اسیر باشد و بیدفاع، وحشتناك است
>>>
۲۹نفری كه در یكشنبه گذشته اعدام شدند همانند دهها هزار نفر دیگری كه به دست نظام حاكم كشته شدند رفتهاند. دلسوزی بر رفتگان بیهوده است. باید به فكر زندگانی بود كه به كشتن عادت كردهاند.
>>>
فرهنگ نهادینه شده مصونیت قضایی یكی از عوامل گسترش نقض حقوق بشر و بیپروایی مأموران حكومتی در ارتكاب جنایت است. باید این فرهنگ را در هم شكست. باید اقداماتی را برای تعقیب و مجازات مرتكبان جنایات عوامل حكومتی سازمان داد، و البته كه در این زمینه باید از جامعه بینالمللی كمك گرفت.
>>>
آقای بهنود میگوید در صورت بروز جنگ «یقه شان را می گیریم که قرار نبود داستان را به گونه ای پیش ببرند که جنگ بشود». آقای بهنود چنین تلقین میكند كه میتوان به این حكومت اعتماد كرد - و آن را پاسخگو دانست
>>>
كمیته موقت صلح در جذب طیف وسیعی از فعالان مدنی و سیاسی به عنوان مؤسسان شورای ملی صلح به لحاظ شكلی موفق بوده است، ولی به لحاظ محتوایی با منشور جدید خود به نوعی عقبنشینی در برابر حاكمیت دست زده است.
>>>
در چندماه اخیر پرچم تهدید نظامی علیه جمهوری اسلامی از آمریكا به اسراییل منتقل شده است. آمریكاییان در این سال انتخاباتی از این امر استقبال كردهاند. جمهوری اسلامی نیز آن را به نفع خود میپندارد.
>>>