همزمان با تغییر رسمی نام گشت ارشاد به " پلیس امنیت اخلاقی"، فصل تابستان نزدیک شده و زمان گیر دادن مضاعف به "حجاب و عفاف" ایرانیان آزاده توسط تیمهای مختلط فاطی کماندوهای پاچه ورمالیده و نرینه های قلچماق بوگندو فرا رسیده.
بعد از ٣۴ سال زور زدن مسلمین حاکم و زیر بار نرفتن حتی نسل سوم و چهارم ایرانیان تربیت شده در نظام پربرکت مسلمین "اصلاح طلب" و غیره، طرح زنانه/مردانه کردن اماکن کاری و تحصیلی وارد فاز اجرایی شده. اینجا و اینجا.
انبوه شواهد و مدارک غیر قابل انکار، بعنوان نمونه، دستگیری رضا زارعی رئیس پلیس و فرمانده نیروهای انتظامی تهران در اتاقی همراه ۶ زن برهنه در یک فاحشه خانه، دلیل واعظ غیر متعظ بودن مسلمین حاکم است.
با در نظر داشتن طرح زنانه/مردانه و اینکه مأمورین نرینه و مادینه گشت های "پلیس امنیت اخلاقی" ساعتهای طولانی در یک مینی بوس با پنجره های تیره شده کنار همدیگر هستند و اختلاط در وسیله نقلیه عمل مستوجب گیر دادن میباشد، یک سئوال، استفتاء، از بزرگ عمامگان رژیم مطرح میگردد.
آیا فاطی پاچه ورمالیده ها به قلچماق بوگندوها محرم هستند یا برای هر شیفت کاری صیغه باید جاری شود؟
تبریک
Recently by Fred | Comments | Date |
---|---|---|
ادا اطوار اسلامی | 5 | Dec 05, 2012 |
مسجد همجنسگرایان | 1 | Dec 05, 2012 |
Iranians are legitimate target | 10 | Dec 04, 2012 |
Person | About | Day |
---|---|---|
نسرین ستوده: زندانی روز | Dec 04 | |
Saeed Malekpour: Prisoner of the day | Lawyer says death sentence suspended | Dec 03 |
Majid Tavakoli: Prisoner of the day | Iterview with mother | Dec 02 |
احسان نراقی: جامعه شناس و نویسنده ۱۳۰۵-۱۳۹۱ | Dec 02 | |
Nasrin Sotoudeh: Prisoner of the day | 46 days on hunger strike | Dec 01 |
Nasrin Sotoudeh: Graffiti | In Barcelona | Nov 30 |
گوهر عشقی: مادر ستار بهشتی | Nov 30 | |
Abdollah Momeni: Prisoner of the day | Activist denied leave and family visits for 1.5 years | Nov 30 |
محمد کلالی: یکی از حمله کنندگان به سفارت ایران در برلین | Nov 29 | |
Habibollah Golparipour: Prisoner of the day | Kurdish Activist on Death Row | Nov 28 |